Dotekomanie.cz

Mini dron s 4K kamerou za tisícovku nyní v akci na Cafago.com [sponzorovaný článek]

dron 1200x675x

Drony jsou čím dál tím více populární, a proto si dnes jeden takový představíme. Nejedná se však o žádný velký stroj za desítky tisíc, nýbrž o maličké zařízení. Můžete ho tak přenášet všude a natáčet krásné záběry shora, kdykoliv vás jen napadne.

Dron do kapsy se 4K kamerkou

Již na první pohled je vidět, že se jedná o velmi levné a malé zařízení, ale to má i své výhody. Jelikož se nemusíte bát, že byste přišli o mnoho financí. A díky velikosti dronu je s ním možné lítat i uvnitř domu. Výhodou je také možnost dron pohodlně složit, s váhou pouhých 143 gramu spadá do nejnižší kategorie. KK6 v současnosti koupíte s 55procentní slevou zde a dopravou samozřejmě zdarma.

Dron se ve vzduchu udrží až 20 minut na jedno nabití baterie, přičemž maximální rychlost letu činí 10 km/h. Výdrž zajišťuje akumulátor o kapacitě 2000 mAh, který je jednoduše vyměnitelný. Samozřejmostí jsou funkce jako vzlétnutí/přistání jedním kliknutím, či nouzový návrat také stisknutím jednoho tlačítka.

Integrovaná kamera na těle umožňuje nahrávat v rozlišení 4K. Můžete si koupit tento dron také ve verzi bez kamery, ušetříte asi 200 Kč. Tento dron nyní koupíte ve slevě za 1092 Kč zde v obchodě Cafago.com. Jedná se přitom o slevu 55 % a dopravu máte zdarma.

Exit mobile version