Microsoft Launcher přináší složky v seznamu aplikací

Microsoft Launcher přináší složky v seznamu aplikací
2020-06-24T11:30:51+02:00
• 24. 6. 2020

Zdroj: XDA-Developers

2

Aplikace Microsoft Launcher je zřejmě nejlepším launcherem pro operační systém Android. Věděli jste, že ještě v roce 2015 byl původní název aplikace Arrow Launcher? Od přejmenování společnost Microsoft přináší uživatelům jednu radost za druhou. Nedávno jsme například měli možnost vidět přípravy launcheru pro telefon Surface Duo a také je nově možné znovu skrýt aplikace. Byla také obnovena možnost výběru více aplikací najednou, což usnadňuje vkládání nebo odebírání více aplikací.

Microsoft Launcher s několika novinkami

Poslední nejnovější aktualizace Microsoft Launcher Preview přináší další funkce usnadňující uspořádání vaší domovské obrazovky a tzv. app drawer. Uživatelé tak nyní mohou vytvářet složky v menu aplikací, přidat třetí řádek a dvojitým klepnutím uzamknout obrazovku. Microsoft se samozřejmě zaměřil také na vylepšení stability a opravy chyb. 

Microsoft Launcher Microsoft Launcher Microsoft Launcher

Zdroj: XDA-Developers

Složky v app draweru, tedy v seznamu/menu aplikací, fungují velice jednoduše. Stačí stisknout aplikaci a v nabídce klepnout na „Vybrat“. Poté můžete ve složce vybrat všechny další aplikace, přičemž pro dokončení stačí klepnout na ikonu složky v horní části. Vytvořená složka se přemístí do horní části rozhraní a klepnutím na ni ji přejmenujete. Třetí řádek v doku lze povolit v části „Dock“, která se nachází v nastavení launcheru. Microsoft také vylepšil funkci vyhledávání aplikací a opravil chyby a pády. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Vypnuti obtazovky poklepanim funguje uz notne dlouhou dobu… ;)

Nejlepší je Nova Launcher…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat