Lenovo představilo VR soupravu Mirage S3

Lenovo představilo VR soupravu Mirage S3
2020-06-02T15:22:22+02:00
• 3. 6. 2020

Zdroj: Wikimedia.org

Na online konferenci VR/AR Global Summit byla oficiálně představena nová náhlavní souprava od společnosti Lenovo, která při vývoji spojila síly s Pico Interactive. Tato firma má mnohaleté zkušenosti s virtuální realitou a sama stojí za několika soupravami. Dnešní novinka od čínského výrobce dostala název Mirage S3. Pro uživatele si připravili jak spoustu zábavy, tak i užitečné vzdělávací programy.

Vše v jednom

Zařízení nabídne dva 5,5palcové displeje s rozlišením 2 160 x 1 920 pixelů, které bude pohánět postarší Snapdragon 835 od Qualcommu s osmi jádry pod kapotou. Vlastní data pojme interní úložiště o velikosti 64 GB. Baterie s kapacitou 4 200 mAh by měla vydržet až na 3 hodiny plného provozu, přičemž velkou měrou se promítá v celkové hmotnosti 475 gramů.

Mirage S3 1 1759x1169x Mirage S3 4 212x603x

Zdroj: Lenovo.com

Menším zklamáním může být přítomnost operačního systému Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo. Brýle mají zorné pole v úhlu 101°, a pokud nosíte dioptrické brýle, tak i s nimi si dokáží poradit. Komunikace probíhá standardně přes technologii Bluetooth 5.0. Dále lze zmínit mikrofon nebo dva reproduktory.

Mirage S3 3 1422x1177x Mirage S3 2 1761x1188x

Zdroj: Lenovo.com

Dálkový ovladač je vybaven dotykovým panelem, tlačítky a nabíjí jej dvě AAA baterie. Podporovaný program Classroom 2 přináší hromadu obsahu zaměřeného na vzdělávání. První dodávky na trh mají proběhnout ve třetím čtvrtletí letošního roku za zatím neupřesněnou prodejní cenu.

Zdroje: support.lenovo.com, support.lenovo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat