iQOO 3 Pro se začíná pomalu rýsovat

iQOO 3 Pro se začíná pomalu rýsovat
2020-06-21T20:41:53+02:00
• 22. 6. 2020

Zdroj: Gizchina.it

Společnost Vivo pod svojí druhou značkou iQOO plánuje vydat nový herní telefon, který by se měl objevit na prodejních pultech pod názvem iQOO 3 Pro. Zařízení pravděpodobně bude mít za hlavní úkol konkurovat chystaným novinkám z dílny Asus nebo Lenovo, což znamená, že připravovaný model bezpodmínečně musí nabídnout maximální výkon, nadstandardní výdrž a v neposlední řadě také propracovaný design.

Cena kazí dojem

Přední část má zabrat 6,56palcový S-AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a proděravený otvor v sobě ukryje 16megapixelovou kamerku. Pod čelním panelem ještě navíc naleznete snímač otisků prstů. Hardwarovou sestavu poskládají z osmijádrového procesoru Snapdragon 865 Plus od Qualcommu, 8/12GB operační paměti RAM typu LPDDR5 a 128/256GB interního úložiště (UFS 3.1). Nicméně za zmínku stojí absence slotu pro paměťové microSD karty.

Z opačné strany bude čekat trojice fotoaparátů – hlavní 48MPx snímač IMX586 od Sony, dále 13MPx a 8MPx senzor. Výdrž zajistí 4 500mA baterie s podporou rychlého nabíjení. Obě strany telefonu ochrání odolné sklo Gorilla Glass 5. Dále je v očekávání kapalinové chlazení, operační systém Android 10, technologie NFC a kvalitní reproduktory pro co nejlepší zážitek z hraní. Úplným závěrem můžeme dodat prodejní ceny, které nejsou prozatím nepotvrzené.

Spekulované ceny iQOO 3 Pro:
8GB RAM + 128GB úložiště = cca 13 440 Kč
8GB RAM + 256GB úložiště = cca 14 448 Kč
12GB RAM + 256GB úložiště = cca 15 793 Kč

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat