iPhone 12 Pro nabídne rychlejší 120Hz displej

iPhone 12 Pro nabídne rychlejší 120Hz displej
2020-06-27T19:24:35+02:00
• 28. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nadcházející iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max budou dle nových informací vybaveny displejem s obnovovací frekvencí až 120 Hz. Díky tomu nabídne zařízení ještě lepší zážitek z používání. S touto zprávou mimochodem přišel velmi spolehlivý zdroj, o který se opírá Ice Universe. 

iPhone 12 může nabídnout 20wattový adaptér

iPhone 12 Pro s novou obnovovací frekvencí

Konkrétně tento twitterový účet o Applu moc nepíše, ovšem je dobře znám ze spekulacích kolem Samsungu. Právě jihokorejský technologický gigant dodal společnosti Apple OLED panely pro iPhone X, iPhone XS a nejnovější řadu iPhone 11. 

iPhone 12 Pro

Zdroj: MacRumors

V návaznosti na obnovovací frekvenci, někteří testeři / vývojáři aktuální první bety operačního systému iOS 14 zaregistrovali nové nastavení, které omezuje rychlost snímků za sekundu na 60. Právě toto nastavení naznačuje, že budoucí iPhony by mohly být schopny vyšší obnovovací frekvence. Jen podotknu, že současné iPhony mají maximální obnovovací frekvenci 60 Hz. 

Apple již ve svých iPadech Pro používá technologii s proměnnou obnovovací frekvencí a nutno podotknout, že funguje skvěle. Systém vypadá plynuleji a rychleji. Představa, že by tato funkce dorazila i na iPhone nám je velmi blízká. 

Letos kompletně na OLED

Letos by Apple měl konečně zpečetit kompletní přechod na OLED panely. Ve skutečnosti by tak OLED technologii měl nabídnout každé zařízení. Konkrétně se bavíme o 5,4palcovým, 2x 6,1palcovým a 6,7palcovým iPhone 12. 

BOE selhal v testech OLED panelů pro iPhone 12

Největší a druhý největší nabídnou OLED vyšší třídy s trojicí zadních fotoaparátů, zatímco modely 5,4 a 6,1 palce budou vybaveny o něco horším OLED panelem s duálními zadními fotoaparáty. Půjde v podstatě o cenově dostupnější varianty. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat