Dotekomanie.cz

iPadOS 13.4.1 znefunkčnil iPad Pro

iPadOS 13.4.1

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple nedávno zveřejnila aktualizaci pro iPady v podobě systému iPadOS 13.4.1. Pokud jste na nejnovější instalační balíček nepřešli, možná jste udělali dobře. 10,5palcový iPad Pro má nepříjemné problémy spjaté s uvíznutím ve smyčce.

iPadOS 13.4.1 má velké problémy

Problém spočívá v tom, že iPad Pro s iPadOS 13.4.1 uvízne v zaváděcí smyčce, alespoň s touto informací přišlo hned několik uživatelé. Tím, že tablet uvízl v zaváděcí smyčce, uživatelé nemohou zařízení používat do doby, dokud nebude celá problematika vyřešena.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Většina stížností se týká 10,5palcového iPadu Pro, ovšem našli se i tací, kteří si stěžovali na stejné problémy u 11palcového modelu. Větší 12,9palcové varianty by tento problém mít neměly. V současnosti není jasné, kde by mohl být zakopaný pes. Někteří uživatelé se prý pokusili o obnovu továrního nastavení, ale ani tento proces nepomohl. 

Apple by měl ale již nyní pracovat na nové verzi 13.4.1. S největší pravděpodobností by aktualizace měla dorazit v průběhu příštího týdne, možná i dříve. Prozatím ale mají majitelé iPadu Pro smůlu.

Zdroj: ubergizmo.com

Exit mobile version