Huawei Mate Watch dorazí letos s HarmonyOS

Huawei Mate Watch dorazí letos s HarmonyOS
2020-06-25T08:00:59+02:00
• 25. 6. 2020

Zdroj: Fonearena

1

Příští generace chytrých hodinek Huawei Watch budou dle zveřejněných informací pracovat na zcela novém operačním systému. O něm jsme již v minulosti několikrát slyšeli, hlavně v období, kdy se firma objevila na černé listině USA. 

Huawei Mate Watch

Čínská společnost tedy na nepříznivou situaci zareagovala představením nového systému HarmonyOS. Právě chytré hodinky Huawei Mate Watch by mohly tento systém nabídnout. Hodinky by dle leakera RODENT950 měly být představeny ve stejný den jako Mate 40. 

Huawei si od nového systému slibuje zejména vybudování jednotného ekosystému pro nejrůznější zařízení. V podstatě tak sjednotí všechny ostatní produkty, díky čemuž bude jednodušší propojení například s Androidem. Zároveň uživatelé tak získají jednotné ovládání napříč celým portfóliem. Společnost se soustředila zejména na plynulost a hlavně na snížení latence.

Huawei Watch GT2

Zdroj: Dotekomanie.cz

HarmonyOS 2.0 bude letos vydáno a podporovat určeno pro počítače, chytré hodinky, náramky a nejrůznější zařízení. V průběhu příštího roku bychom se měli dočkat třetí verze pro reproduktory a sluchátka. 

Kromě přítomnosti operačního systému leaker také prozradil, že hodinky budou představeny ve stejný den jako řada Mate 40. Konference by měla proběhnout na čínský národní den, tedy 1. října 2020. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

I like it! Respect to Huawei!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat