Dotekomanie.cz

Haylou Solar LS05 v akci na eBay [sponzorovaný článek]

Haylou Solar LS05

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou (Haylou Solar LS05) a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

Haylou Solar LS05 jen za 881 Kč

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu eBay. Ten produkt nabízí za 881 Kč. Haylou Solar LS05 si můžete zakoupit ZDE. Doba doručení činí pět pracovních dnů.

Exit mobile version