Gmail pro iOS přináší plnohodnotný Dark Mode

Gmail pro iOS přináší plnohodnotný Dark Mode
2020-06-08T21:05:57+02:00
• 9. 6. 2020

Zdroj: AndroidCentral ()

Po několikaměsíčním vývoji jsme se konečně dočkali. Aplikace Gmail získává dlouho očekávaný plnohodnotný tmavý režim pro operační systém iOS a iPadOS. Konkrétně verze 6.0.200519, která se začala pomalu a jistě šířit, přináší následující změny. 

Gmail konečně bez chyb

Před necelým rokem společnost Google představila Dark Mode, který se objevil nejprve na operačním systému Android. Následně se objevil také v iOS, ale přinesl s sebou také řadu chyb. Od vydání pak společnost neustále slibovala přísun instalačního balíčku, který všechny chyby opraví. Po téměř roce jsme se opravného balíčku konečně dočkali. 

Gmail

Zdroj: MacRumors

Nyní tak mají uživatelé možnost přepínat se mezi tmavým a světlým motivem, pokud samozřejmě mají minimálně systém iOS 13. Případně lze použít automatický režim, který se přizpůsobuje systému. 

Gmail

Zdroj: MacRumors

Chcete-li tmavý režim v Gmailu aktivovat, aplikaci nejprve aktualizujte. Následně ji spusťte a klepněte na ikonu Menu v levém horním rohu. Poté přejděte dolů, klepněte na možnost Nastavení a klepněte na Téma. Pokud možnost nevidíte, zkuste aplikaci ukončit a znovu spustit. V sekci Téma si můžete vybrat možnost Light, Dark nebo System default. Druhá možnost nastaví téma Gmailu dle systémové profilu. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat