Galaxy Watch 3 na obrázcích s rozsvíceným displejem aktualizováno

Galaxy Watch 3 na obrázcích s rozsvíceným displejem [aktualizováno]
2020-08-01T21:47:10+02:00
• 1. 7. 2020
3

Aktualizováno 1.8.

Evan Blass, tedy populární a trefný leaker, se na svém Twitter účtě pochlubil s dalším uniklým snímkem. Tentokrát jde o marketingový „plakát“, kterým by měl Samsung ke koupi nových chytrých hodinek. V jakých barvách a co přesně zařízení nabídne je prozatím uvedeno níže.

Galaxy Watch 3

Zdroj: Evan Blass

Původní článek 22.6.

Nadcházející generace chytrých hodinek Galaxy Watch 3 byla poprvé spatřena na internetu v průběhu minulého týdne. V té době se ale objevily pouze snímky zachycující hardwarové specifikace a kulatý displej. 

Galaxy Watch 3 zřejmě dorazí s rotačním rámečkem

Jihokorejský certifikační web NRRA, podobná společnost jako FCC, poskytl první pohled na nadcházející chytré hodinky. Dokonce jsme se dočkali fotografií se zapnutým displejem. Konkrétně tyto fotky prozrazují mnohem více, než se na první pohled může zdát.

Už víme, jak hodinky budou ve skutečnosti vypadat. Co jsme však doposud nevěděli, byl přítomný operační systém. Na přiloženém obrázku si můžete všimnout uživatelského rozhraní pro aplikace, který je v kulatém uspořádání. To je typické pro operační systém Tizen. Je tedy více než pravděpodobné, že se u Galaxy Watch 3 tohoto systému dočkáme.

Na přiložených obrázcích vidíme také 41 a 45mm varianty. Oba modely nabízí identické rozvržení, nerezovou ocel a tlačítka na boku. Vypadá to také, že se nám vrátit dříve oblíbený rotační rámeček. 

Galaxy Watch 3

Zdroj: 9to5Google

Takzvaný fyzický rotační rámeček se objevil u první generace Galaxy Watch a byl naprosto úžasný. V podstatě šlo o jiné řešení pro ovládání systému, než nabízela konkurence. A právě tato možnost by se mohla brzy vrátit. 

Dle certifikace FCC, kterou budoucí generace chytrých hodinek od Samsungu získala, bude zařízení Galaxy Watch vybaveno právě zmíněným fyzickým rotačním rámečkem. To ale není vše, co o tomto modelu víme. Certifikační dokument také uvádí, že hodinky nabídnou Gorilla Glass DX, odolnost proti vodě 5ATM, standard MIL-STD01-8190G, Bluetooth Low Energy, Wi-Fi 802.11b / g / n a LTE. Navíc se prý můžeme těšit i na 45mm velikost. 

Nejzajímavější novinkou samozřejmě ale bude návrat fyzického rotujícího rámečku, který známe z původních Galaxy Watch. Samsung použil digitální rámeček pro řadu Galaxy Watch Active, který používal haptickou zpětnou vazbu. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Aleš Fröhlich

25. 6. 2020, 15:49

Rotační rámeček ? Snad luneta, ne?

Miroslav Kantor

24. 6. 2020, 11:21

Fyzická luneta byla už na Gear S2,poté na Gear S 3 frontier a Galaxy watch.

רפאל חבטל

24. 6. 2020, 8:07

„Co jsme však doposud nevěděli, byl přítomný operační systém“

Copak vůbec někdo čekal jiný OS než Tizen?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat