Galaxy Tab S7 bude mít ještě „plus“ verzi s pořádnou baterií aktualizováno

Galaxy Tab S7 bude mít ještě „plus“ verzi s pořádnou baterií [aktualizováno]
2020-06-21T11:30:45+02:00
• 21. 6. 2020

Zdroj: PhoneArena

3

Aktualizováno 21. 6.

Již jsme zde měli spekulace kolem nového tabletu Galaxy Tab S7, přičemž se zřejmě dočkáme ještě verze Galaxy Tab S7+. Ta by měla v první řadě nabídnout větší baterii. Dle certifikace v rámci jednoho úřadu se dozvídáme o hodnotě 10 000 mAh. Základní model bude mít 11palcový displej, plus verze by mohla mít 12,4 palců. Obě novinky by měly nabídnout 120Hz displeje, ale je možné, že tato specifikace bude jen u Galaxy Tab S7+.

gsmarena 005 900x900x gsmarena 003 2 900x900x

Zdroj: gsmarena.com

Původní článek 14. 6.

Již víme, že příští měsíc Samsung představí řadu nových produktů, včetně Galaxy Watch 3 a Buds Live. Doposud ale mluvilo také o Galaxy Tab S7, tedy novém tabletu a nástupci S6. Co lze očekávat a dočkáme se high-end specifikací?

Galaxy Tab S7 bude konkurence schopný, ne revoluční

Očekává se, že model Galaxy Tab S7 nabídne velký 11palcový displej, čímž se stane přímým konkurentem iPadu Pro 2020. V oblasti konstrukce a designu nebudete příliš nadšeni, stále půjde o velkou placku s nudnými zády. Ovšem hardwarové vnitřnosti, to už je něco jiného. 

K dispozici by dle spekulací měla být větší kapacita baterie, konkrétně se bavíme o 7 760mAh akumulátoru. Na zadní straně zařízení bude přítomný duální, či dokonce hned trojice fotoaparátů a jedna přisvětlovací LED dioda. 

Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7

Zdroj: PhoneArena

Pokud navíc Samsung nastaví správnou cenu, rozhodně nepůjde o zařízení, které bychom měli jakýmkoliv způsobem ignorovat. Pokud se totiž bude historie opakovat, připraven bude procesor Snapdragon 865. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 6 GB. Zapomenout nemůžeme zmínit ani vnitřní 128GB úložiště. 

Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7

Zdroj: PhoneArena

Součástí balení bude také dotykové pero S-Pen zvyšující produktivitu a kreativitu. Celková cena tabletu by se pak měla pohybovat kolem 650 dolarů, tj. cca 15 500 Kč bez DPH. Za tuto cenu získáte základní Wi-Fi model, kovovou konstrukci a čtečku otisků prstů umístěnou na boku. Zda se takového zařízení dočkáme, je více než pravděpodobné, ovšem otázkou je, zda s těmito parametry. To se dozvíme již příští měsíc, kdy by tablet Galaxy Tab S7 měl být představen. 

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

StandaKrotil

15. 6. 2020, 3:19

Proč bych se měl spokojit něčím jako iPad Pro ve světě, kde již existuje skutečný iPad Pro? A ještě od výrobců lodí a bez ekosystému.

StandaKrotil

15. 6. 2020, 3:16

To ani ze srandy 🤣

Martin Jeřábek

VIP 14. 6. 2020, 15:25

S6 je předražený jak něco a vy říkáte cenu 15.5K bez DPH? To asi těžko no, vzhledem k tomu že to je nástupce. To počítám cenu nad 22K za WiFi verzi a LTE tak 25K.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat