Facebook představil funkci Manage Activity

Facebook představil funkci Manage Activity
2020-06-05T11:30:54+02:00
• 5. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Největší sociální síť světa, tedy Facebook, představila zbrusu novou funkci zvanou „Manage Activity“. Prostřednictvím této novinky budete moci archivovat či mazat staré příspěvky, které jste na platformě publikovali. 

Facebook umožňuje archivaci starých příspěvků

Ve své tiskové zprávě Facebook uvedl:

„Když po škole vstupujete na pracovní trh nebo se dostáváte ze starého vztahu, víme, že se v lidech cosi mění. Chceme vám nabídnout jednoduché možnosti, jak svůj profil držet v přesném odrazu toho, kým dnes jste. Proto spouštíme novinku Manage Activity, která vám pomůže archivovat nebo smazat staré příspěvky, a to vše na jednom místě.“

Funkce archivace slouží především pro obsah, který už veřejnost nemá vidět, ale vy si jej chcete zachovat. Například tak můžete archivovat příspěvek, který jste vytvořili, když jste byli na střední škole a který je pro vás stále nějakým způsobem zábavný, ale už nechcete, aby jej viděl někdo jiný. 

Facebook

Zdroj: AndroidCentral

Dále můžete samotné příspěvky samozřejmě také smazat, což 100% zaručí, že jej už nikdo nikdy neuvidí. Nová funkce ale umožňuje i přesunout příspěvky do koše, kde zůstanou po dobu 30 dní před odstraněním. Můžete se pak sami rozhodnout, zda jej ručně odstraníte, nebo ne. 

K dispozici jsou i funkce, které vám umožňují hromadně prohlížet a spravovat příspěvky, a to pomocí filtrů. Všechny funkce budou k dispozici nejprve v mobilní aplikaci pro iOS a Android, následně se dostanou do webové verze a Facebook Lite. 

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat