Dotekomanie.cz

Apple Pencil by mohl nabídnout černou variantu

Apple Pencil

Zdroj: Apple

Příští generace Apple Pencil by mohla být poprvé v historii prodávaná v černé variantě, alespoň taková informace se objevila na sociální síti Twitter. 

Apple Pencil v budoucnu i ve více barvách

Prozatím jsme nezískali podrobnější informace o nové generaci Apple Pencil a také není jasné, kdy by mohl být nový model představen. Dle posledních zpráv Apple pracuje na iPadu Pro s novým mini-LED displejem. Je tedy pravděpodobné, že by vedle aktualizovaných tabletů mohl představit také Pencil v černé variantě. 

Zdroj: MacRumors

Na začátku letošního roku se začaly objevovat spekulace, které naznačovaly příchod iPadu Pro s mini-LED displejem. Ten by se na trh mohl dostat na podzim 2020, případně začátkem roku 2021. Společnost také letos představila nový 11 a 12,9palcový iPad Pro, takže je nepravděpodobné, že bychom se nové tužky dočkali již letos. 

Všechny dosavadní modely Pencil jsou v prodeji pouze v bílé barvě, byť se třeba iPad Pro prodává ve více barvách. Je také možné, že by výrobce mohl v budoucnu nabídnout tužku ve stejných barvách, jakých se budou prodávat iPady. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version