YouTube Kids je k dispozici na Apple TV

YouTube Kids je k dispozici na Apple TV
2020-05-28T18:00:29+02:00
• 28. 5. 2020

Zdroj: TheVerge

Populární aplikace YouTube Kids je po několikaměsíčním vývoji dostupná také pro Apple TV. Prostřednictvím aplikace budou moci děti mít jednodušší přístup k obsahu videa na větších obrazovkách. 

YouTube Kids míří na Apple TV

YT Kids je velice zajímavá aplikace, která využívá kombinaci automatických filtrů, hodnocení uživatelů a zpětné vazby rodičů. Na základě všech těchto elementů pak dokáže služba nabídnout bezpečnější prostředí pro sledování videí. Rodičovská kontrola pak nabízí další přizpůsobení, konkrétně jde o prohlížení pouze sbírek schválených rodiči nebo hodnocení na základě věku. 

YouTube Kids

Zdroj: MacRumors

I přesto, že aplikace nabízí filtrování a lidské „moderování“, YouTube čelí kritice za to, že povolil nevhodný obsah na platformě Kids. Společnost Google, respektive YouTube se musela veřejně zavázat, že zlepší své zásady a procesy. Nyní by platforma měla být mnohem přísnější v tom, co lze považovat za obsah vhodný pro děti. Později ale byla služba kritizována i za cílené reklamy na děti. I na této části ale YouTube pracuje. Jak poznamenal zahraniční server Engadget, Kids je kompatibilní s 4K i HD modely Apple TV a funguje se Siri. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat