Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Band 4 jen za pět stovek [sponzorovaný článek]

Gearbest

Xiaomi Mi Band 4 za velmi nízkou cenu!

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech seženete od 700 Kč. U internetového obchodu Banggood je však po dobu prvního týdne jen za 872 Kč (z původních 1 300 Kč). Pokud ale zadáte náš kupón BGM4MAY, zaplatíte jen 500 Kč!  Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Exit mobile version