WWDC20 bude poprvé virtuální a začne netradičně pozdě

WWDC20 bude poprvé virtuální a začne netradičně pozdě
2020-05-05T18:30:11+02:00
• 5. 5. 2020

Zdroj: Apple

Společnost Apple dnes oznámila, že bude pořádat letošní konferenci WWDC20 (Worldwide Developers Conference) virtuálně, a to počínaje 22. června letošního roku. Konferenci si uživatelé budou moci spustit prostřednictvím aplikace Apple Developer a na webových stránkách Applu. Firma také oznámila Swift Student Challenge, což je příležitost pro studenty vývoje. 

WWDC20 netradičně pozdě a virtuálně

Ve svém již 31. ročníku bude WWDC20 příležitostí pro miliony kreativních a inovativních vývojářů po celém světě, aby získali přednostní přístup k budoucím verzím iOS, iPadOS, macOS, tvOS a watchOS. 

Apple wwdc2020 03132020 bigjpglarge 816x459x

Zdroj: Apple

„WWDC20 bude zatím naší největší konferencí, která spojí naši globální vývojovou komunitu o více než 23 mil. vývojářích. Nemůžeme se dočkat, až se v červnu setkáme s naší komunitou a sdílíme s ní všechny nové nástroje, na kterých pracujeme, abychom jim pomohli vytvořit ještě lepší aplikace a služby.“ prohlásil Phil Schiller, senior viceprezident společnosti Apple pro celosvětový marketing.

Studenti jsou pro Apple nedílnou součástí vývojářské komunity. Jen v loňském roce navštívilo WWDC více než 350 studentů z 37 různých zemí. I letos se mohou studenti do 17. května registrovat do Swift Student Challenge. Samotným vývojářům se pak doporučuje, aby si stáhli aplikaci Apple Developer, kde budou v červnu sdíleny další informace o WWDC20 – včetně podrobností o klíčových informacích a platformách. 

A na co se letos můžeme těšit? Pochopitelně se dočkáme představení nových operačních systémů. Konkrétně se bavíme o iOS 14, iPadOS 14, tvOS 13 a watchOS 7.

Zdroj: apple.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat