Dotekomanie.cz

watchOS 6.2.5 přináší nové Pride ciferníky

watchOS 6.2.5

Zdroj: 9to5mac

V páté vývojářské beta verzi připravovaného operačního systému watchOS 6.2.5 se objevila řada nových ciferníků. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že všechny nesou design v duchu Pride, který se bude brzy konat. 

watchOS 6.2.5 dorazí s novými ciferníky

Nové ciferníky jsou k dispozici ve formě stávajících konceptů Pride Digital, Pride Analog a Gradient. Tentokrát se ale uživatelé mohou těšit na více pastelové barvy a zbrusu nové druhy pro Gradientní spektrum. 

Tradice Pride Watch začala tím, že Apple oznámil první ciferník během WWDC v roce 2018. V loňském roce se pak uživatelé dočkali nového stylu pro rok 2019 s vylepšenými animacemi a zcela novým ciferníkem Pride Analog. 

Zdroj: 9to5mac

Letošní aktualizace ciferníků není tak drastická jako loňská revize. Vychází ze stejného základního rozvržení a dynamiky, ovšem přináší novou sadu barev. Červené, oranžové, žluté, zelené, modré a fialové mají ve srovnání s loňským rokem o něco méně zářivé odstíny. Klepnutím na ciferník pak zobrazíte vibrační animaci, která se po opakovaném klepnutí zdůrazní. Analogový ciferník pak při každém zvednutí zápěstí náhodně prohazuje pořadí barevných obdélníků. 

Zdroj: 9to5mac

Další nová možnost ciferníků nalezené v této betě je nový režim Rainbow pro Gradient. Barevné spektrum je rovnoměrně rozmístěno po číselníku. Ve skutečnosti znovu používá stejné duhové barvy, jaké jsou vidět v Pride 2020, takže by to mohlo být považováno za další pokračování série Pride.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version