Dotekomanie.cz

Vivo začíná lákat na sluchátka TWS Neo

Vivo TWS Neo 1 1200x725x

Zdroj: GSMArena.com

Oficiální webové stránky začínají lákat na nejnovější bezdrátová sluchátka z dílny čínské společnosti Vivo, která v poslední době byla předmětem několika úniků. Zařízení ponese název TWS Neo a zveřejněné podrobnosti přibližují funkce v omezeném množství, což by se nakonec mělo také odrazit v konečné ceně. Oproti předchozí generaci ze září loňského roku může cenovka klidně klesnout pod původních 139 dolarů (tj. cca 3 385 Kč).

Na kvalitě neztratí

Po stránce designového zpracování je příliš nerozeznáte od poslední verze. Očekává se oválné pouzdro minimálně ve dvou barevných odstínech (bílé, tmavě modré). Každé sluchátko v sobě ukryje 14,2mm ovladač, který má podporovat audio kodek AptX od společnosti Qualcomm. Ten dokáže přehrávat hudbu ve velmi vysoké kvalitě a firma Vivo k dobru ještě přidá vlastní řešení ekvalizéru.

Zdroj: GSMArena.com

Tuto technologii nazývají DeepX, přičemž uživatelé budou moct vybírat z přednastavených profilů s názvem Super Bass, Bright Treble a Clear Vocals. Tisková konference proběhne už v pondělí 1. června, kde kromě bezdrátových sluchátek TWS Neo oznámí i trojici očekávaných telefonů X50, X50 Lite, X50 Pro. U posledního jmenovaného má být prodejním tahákem gimbal fotoaparát pro maximální stabilizaci obrazu.

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version