Vivo začíná lákat na sluchátka TWS Neo

Vivo začíná lákat na sluchátka TWS Neo
2020-05-30T16:30:26+02:00
• 30. 5. 2020

Zdroj: GSMArena.com

Oficiální webové stránky začínají lákat na nejnovější bezdrátová sluchátka z dílny čínské společnosti Vivo, která v poslední době byla předmětem několika úniků. Zařízení ponese název TWS Neo a zveřejněné podrobnosti přibližují funkce v omezeném množství, což by se nakonec mělo také odrazit v konečné ceně. Oproti předchozí generaci ze září loňského roku může cenovka klidně klesnout pod původních 139 dolarů (tj. cca 3 385 Kč).

Na kvalitě neztratí

Po stránce designového zpracování je příliš nerozeznáte od poslední verze. Očekává se oválné pouzdro minimálně ve dvou barevných odstínech (bílé, tmavě modré). Každé sluchátko v sobě ukryje 14,2mm ovladač, který má podporovat audio kodek AptX od společnosti Qualcomm. Ten dokáže přehrávat hudbu ve velmi vysoké kvalitě a firma Vivo k dobru ještě přidá vlastní řešení ekvalizéru.

Vivo TWS Neo 4 796x796x Vivo TWS Neo 3 796x796x

Zdroj: GSMArena.com

Tuto technologii nazývají DeepX, přičemž uživatelé budou moct vybírat z přednastavených profilů s názvem Super Bass, Bright Treble a Clear Vocals. Tisková konference proběhne už v pondělí 1. června, kde kromě bezdrátových sluchátek TWS Neo oznámí i trojici očekávaných telefonů X50, X50 Lite, X50 Pro. U posledního jmenovaného má být prodejním tahákem gimbal fotoaparát pro maximální stabilizaci obrazu.

Vivo TWS Neo 5 796x796x Vivo TWS Neo 2 796x796x Vivo TWS Neo 6 796x796x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat