Vivo G1 – další slušná střední třída

Vivo G1 – další slušná střední třída
2020-05-05T09:30:02+02:00
• 5. 5. 2020

Zdroj: Klgadgetguy.com

Ještě více telefonů v rámci vyšší střední třídy bude nabízet společnost Vivo, která brzy odhalí prvního zástupce z nové modelové řady G. Za únikem všech důležitých specifikací stojí nespočet zdrojů z Číny, a tak je zbývá jen potvrdit ze strany výrobce. Připravované zařízení sdílí podstatnou část výbavy s poslední novinkou v podobě Vivo S6, čemuž by také měla odpovídat očekávaná prodejní cena.

Opět poháněn Exynosem

Vpředu se objeví 6,44palcový OLED displej s FullHD+ rozlišením a výřez ve tvaru dopadající kapky vody vyplní 32megapixelová kamerka na selfie snímky. Vnitřní šasi bude obsahovat osmijádrový procesor Exynos 980 z dílny jihokorejského Samsungu běžící pod taktovací frekvencí 2,2 GHz, operační paměť RAM o velikosti 8 GB nebo interní úložiště s kapacitou 256 GB. Článek baterie o velikosti 4 500 mAh doprovodí technologie rychlého 18W nabíjení.

Vivo G1 2 728x428x Vivo G1 1 601x309x

Zdroj: GSMArena.com

Sektor vyhrazený pro soustavu fotoaparátů zaplní 48MPx, 8MPx, 2MPx a 2MPx objektiv. Softwarovou stránku pravděpodobně zastoupí operační systém Android v nejnovější verzi, kterou překryje poslední verze vlastního rozhraní FunTouch OS. K oficiálnímu představení může dojít ještě během tohoto měsíce, přičemž cenovka by mohla po přepočtu vycházet na 10 562 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat