Samsung potvrdil nový skládací telefon

Samsung potvrdil nový skládací telefon
2020-05-04T19:52:36+02:00
• 5. 5. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Poslední dobou se na internetu objevuje čím dál tím více spekulací o tom, jakým směrem se bude Samsung ubírat. Kromě uvedení letošního Galaxy S a Note se údajně chystá další skládací zařízení. Nejdříve ale společnost představí nový model z řady Note a Galaxy S, a to koncem tohoto roku.

Samsung pracuje na další generaci

Samsung vyjádřil určitou nejistotu, kterou ostatně mají všichni, o budoucnosti pandemie koronavirus. Nikdo totiž neví, jaký dopad celé období může mít na mobilní divize. Na druhou stranu ale společnost uvedla, že ve druhé polovině roku hodlá představit nové skládací modely a Galaxy Note. 

Samsung

Zdroj: AndroidPolice

Otázkou ale je, jestli dodavatelské řetězce zvládnou vyrobit tak velké množství komponentů najednou. Ředitel společnosti Samsung Jong-min Lee ale prohlásil: „Připravujeme náš nový model Galaxy Note a další skládací telefon, jak bylo v původním plánu. Těšíme se, až je světu ukážeme a poskytneme ještě konkurenceschopnější produkt.“

Letošní Galaxy Note pochopitelně bude pokračovat v dosavadním trendu, to samé platí pro Galaxy Fold. Ovšem Fold 2 by měl nabídnout výrazné vylepšení v oblasti flexibilního skla. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat