Oppo A92 uniká v celé své kráse

Oppo A92 uniká v celé své kráse
2020-05-03T15:00:05+02:00
• 3. 5. 2020

Zdroj: Androidauthority.com

Čínská společnost Oppo si před širokou veřejností neuhlídala další zajímavou mobilní novinku, která na svých zádech ponese celkem 4 objektivy fotoaparátu. Zástupce nasměrovaný do segmentu střední třídy zaujme jak povedeným zpracováním, tak i výbornou sestavou v části hardwaru. Výrobce s největší pravděpodobností nebude déle vyčkávat a přinese bližší podrobnosti už v nejbližších dnech.

Cenovka rozhodne

Do čela zařízení přijde 6,5palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením. Proděravěný otvor vlevo nahoře bude patřit 16megapixelové kamerce na populární selfie snímky. Hlavní výkon dostane pod kontrolu osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 610, 8GB operační paměť RAM vedle interního úložiště o velikosti 128 GB. Podpora paměťových microSD karet není ještě potvrzena.

Oppo A92 2000x863x

Zdroj: Gizmochina.com

Sestava fotoaparátů seskládána do tvaru písmene L dostane hlavní 48MPx, ultra široký 8MPx, makro 2MPx a hloubkový 2MPx objektiv. Snímač otisků prstů tentokrát vloží do boční části telefonu. Současný výpis specifikací uzavírá softwarová platforma ColorOS v předinstalované verzi 7.1 vycházející z nejnovějšího Androidu 10 nebo 5 000mAh článek baterie. Na prodejní pulty mají dorazit minimálně tři barevné varianty (bílá, černá, fialová).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat