Dotekomanie.cz

OPPO A92 láká na větší baterii a čtyři foťáky na zádech

oppo a92 2558x1230x

Zdroj: Oppo

Oppo pokračuje v chrlení nových modelů a dnes jsme se dočkali novinky Oppo A92. Jedná se o nástupce modelu Oppo A91 z loňského roku. Moc velký změn se zde neudálo, ale některé mohou dostatečné k tomu, aby mnozí zákazníky uvažovali o koupi.

Střední třída s velkou baterií

V některých směrech došlo k vylepšení, v jiných došlo ke snížení. Například zde nenajdeme čtečku otisků prstů v displeji, nově je na straně. Také došlo na výměnu 30W technologie nabíjení za 18W. Na druhou stranu zde máme procesor Snapdragon 665, což je posun oproti Mediateku použitém v modelu A91. Také došlo na zvýšení kapacity baterie na 5000 mAh, což je plus, ale vzhledem k pomalejšímu nabíjení bude doplnění energie trvat delší dobu.

Zdroj: Oppo

Mezi ostatními specifikacemi najdeme například hlavní 48MPx foťák, 128GB úložiště nebo Android 10 s nadstavbou Color OS. Novinka sice byla představena pod označením Oppo A92, ale na některých trzích se bude objevovat pod názvem Oppo A72.

Specifikace OPPO A92

Novinka Oppo A92 má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 6 900 Kč, což není špatné, vzhledem k výbavě a zejména k foťákům a baterii. Vzhledem k tomu, že se předchozí verze prodává i u nás, očekáváme, že se za nějaký čas dostane Oppo A92 i na český trh.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version