Dotekomanie.cz

Microsoft uvedl na trh také nové USB-C doky

Microsoft USB C Travel Hub 128hf2 1200x675x 1

Zdroj: XDA-Developers

Společnost Microsoft kromě Surface Book 3 a Surface Go 2 představila také několik nových doplňků. Konkrétně jsem se dočkali dvou nových doků. 

Microsoft přináší drahé, zato užitečné rozbočovače

Společnost na trh uvedla nové přenosné notebooky Surface Book 3 a Surface Go 2. Spolu s nimi také přináší dva zbrusu nové doky. Jedná se o Microsoft USB-C Travel Hub a Surface Dock 2. Cestovní USB-C rozbočovač se jednoduše připojí k počítači pomocí USB-C kabelu. Díky tomu uživatel získá port Ethernet, VGA, HDMI, USB-C a USB-A. 

Zdroj: XDA-Developers

Dok nejvíce oceníte samozřejmě ve své kanceláři, ale může být užitečný také na cestách. Surface Dock 2 pak přináší rozšíření v podobě portu Ethernet, 3,5mm jack konektoru pro drátová sluchátka, dva USB-A porty, dva USB-C porty a dva Display Porty s USB-C. Microsoft prodává Travel Hub za 99,99 dolarů, což je zhruba 2 500 Kč bez DPH. Naopak Surdace Dock 2 se bude prodávat o více než dvojnásobek, tedy za 259,99 dolarů (cca 6 500 Kč bez DPH). 

Zdroj: XDA-Developers

Firma ale uvedla na trh také dvě klávesnice. Microsoft Ergonomic Desktop je dodáván s ergonomickou klávesnicí, která je navržena tak, aby uživateli přinesla co největší pohodlí pro dlouhodobou práci. Cena startuje na 89,99 dolarech (2 233 Kč bez DPH). V této ceně dostanete klávesnici a myš. Microsoft Bluetooth Desktop pak bude dodáván s tenkou a kompaktní klávesnicí a myší. 

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version