Microsoft uvedl na trh také nové USB-C doky

Microsoft uvedl na trh také nové USB-C doky
2020-05-07T07:59:43+02:00
• 7. 5. 2020

Zdroj: XDA-Developers

Společnost Microsoft kromě Surface Book 3 a Surface Go 2 představila také několik nových doplňků. Konkrétně jsem se dočkali dvou nových doků. 

Microsoft přináší drahé, zato užitečné rozbočovače

Společnost na trh uvedla nové přenosné notebooky Surface Book 3 a Surface Go 2. Spolu s nimi také přináší dva zbrusu nové doky. Jedná se o Microsoft USB-C Travel Hub a Surface Dock 2. Cestovní USB-C rozbočovač se jednoduše připojí k počítači pomocí USB-C kabelu. Díky tomu uživatel získá port Ethernet, VGA, HDMI, USB-C a USB-A. 

Microsoft Microsoft

Zdroj: XDA-Developers

Dok nejvíce oceníte samozřejmě ve své kanceláři, ale může být užitečný také na cestách. Surface Dock 2 pak přináší rozšíření v podobě portu Ethernet, 3,5mm jack konektoru pro drátová sluchátka, dva USB-A porty, dva USB-C porty a dva Display Porty s USB-C. Microsoft prodává Travel Hub za 99,99 dolarů, což je zhruba 2 500 Kč bez DPH. Naopak Surdace Dock 2 se bude prodávat o více než dvojnásobek, tedy za 259,99 dolarů (cca 6 500 Kč bez DPH). 

Microsoft klávesnice

Zdroj: XDA-Developers

Firma ale uvedla na trh také dvě klávesnice. Microsoft Ergonomic Desktop je dodáván s ergonomickou klávesnicí, která je navržena tak, aby uživateli přinesla co největší pohodlí pro dlouhodobou práci. Cena startuje na 89,99 dolarech (2 233 Kč bez DPH). V této ceně dostanete klávesnici a myš. Microsoft Bluetooth Desktop pak bude dodáván s tenkou a kompaktní klávesnicí a myší. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat