LG Wing s atypickým displejem se představí 14. září aktualizováno

LG Wing s atypickým displejem se představí 14. září [aktualizováno]
2020-09-09T15:45:40+02:00
• 9. 9. 2020

Zdroj: androidcommunity.com

2

Aktualizováno 9. 9.

Již příští týden se dočkáme nového pokusu od společnosti LG. K dispozici je již několik uniklých videí, ale zatím jsme neviděli mobil ze zadní strany. Díky novému úniku, za kterým stojí Evan Blass, se nám naskýtá první pohled. Zadní strana neodpovídá současnému designu odstartovanému modelem LG Velvet.

Leaked LG Wing 5G renders show off unique design in full 967x645x

Zdroj: Evan Blass

Aktualizováno 7. 9.

LG již potvrdilo příchod modelu LG Wing, přičemž novinka bude představena 14. září. K dispozici je nicméně několik videí ukazujících použití mobilu. Jen zatím nebylo vidět, jak se mobil rozkládá, respektive, jak se displej natočí do kolmé pozice. Nyní je ale k dispozici video ukazující způsob rozložení.

Aktualizováno 2. 9.

Po několika únicích a videí se konečně dozvídáme, že smartphone LG Wing bude představen 14. září v domovské zemi. LG totiž zveřejnilo oficiální pozvánku a video, kde ukazuje atypický design, respektive netradiční použití displejů. LG zatím tedy nechce používat ohebné panely a zkouší alternativní přístupy, což je rozhodně dobře. Otázkou je, jestli si LG Wing najde dostatek zájemců.

Aktualizováno 28. 8.

Po pár dnech zde máme další krátké video, které ukazuje, jak by se dala nadcházející novinka s otočným displejem využit. Jednoduše řečeno, měli byste další displej při hraní her, kde byste si mohli nechat zobrazovat další ovládací prvky, grafiku nebo možná i další aplikaci. Odhadujeme, že se jedná jen o demo a bylo by nutné k tomuto účelu přizpůsobit případně nějakou hru.

Aktualizováno 26. 8.

LG zatím nezkouší smartphony s ohebným displejem, spíše se vydává cestou dvou displejů, což zatím realizuje jen v podobě příslušenství. Před třemi měsíci jsme ale prvně slyšeli o chystané novince LG Wing. Také byl k dispozici render, ale nyní web AndroidAuthority získal krátké video s ukázkou použití novinky. Na desetisekundovém videu je vidět mobil v rozloženém stavu, kde sekundární displej slouží pro přehrávání hudby a na druhém je k dispozici navigace.

Původní článek 14. 5.

Zdá se, že LG chystá zajímavé věci. Po modelech ThinQ, K51 a Velvet nyní jihokorejský technologický gigant pracuje na zcela jiném kousku. Nejedná se o LG Stylo 6, ale další strategické a inovativní zařízení. Prozatím nese kódové označení „Wing“ a je vybaveno dvěma displeji – hlavním 6,8palcovým a dalším 4palcovým displejem. Zajímavé je ale umístění obrazovek. Oba displeje jsou totiž umístěny ve tvaru písmene T – horizontální rozvržení je pro hlavní displej, zatímco vertikální displej pro klávesnici. 

LG Wing může a nemusí zaujmout

Samozřejmě se prozatím jedná pouze o koncept, ale upřímně řečeno by jím měl i zůstat. Sice zařízení vypadá velmi zajímavě, ale je velkou otázkou, zda by jej zákazníci přijali. Konstrukce je úplně odlišná od současných telefonů, připomíná písmeno T. Podle všeho by smartphone měl být představen ve druhé polovině letošního roku.

LG

Zdroj: AndroidCommunity

S T-designem by uživatel mohl snadno pracovat s dokumentem nebo obrázkem na horním displeji a přitom používat klávesy či editační nástroje na druhém displeji. Zařízení by mělo disponovat také čipovou sadu Qualcomm Snapdragon 7 5. generace. Na zadní straně bude umístěn 64megapixelový fotoaparát. „LG Wing“ by mohl být prémiovým telefonem. Pokud společnost nepředstaví skládací telefon, může se jednat o prémiovou nabídku výrobce pro druhou polovinu roku 2020.

Zdroje: androidcommunity.com, androidauthority.com, androidauthority.com, theverge.com, androidauthority.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 9. 9. 2020, 19:34

Zadní strana neodpovídá současnému designu odstartovanému modelem LG Velvet.

Což je myslím si že dobře. Tenhle design je dost pěkný, i když vypadá že se inspiroval LG u Oppo Reno4.

Martin Jeřábek

VIP 28. 8. 2020, 15:27

Což si myslím že LG dělá s výrobci her, že ty hry přizpůsobí pro ten druhý displej.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat