LG zanedlouho ukáže model Premiere Pro Plus

LG zanedlouho ukáže model Premiere Pro Plus
2020-05-01T14:00:58+02:00
• 1. 5. 2020

Zdroj: Techcrunch.com

1

Od začátku letošního roku slyšíme již poněkolikáté o modelu s kódovým označením L455DL, který by v konečném výsledku měl být znám pod neobvyklým názvem Premier Pro Plus. Společnost LG zřejmě v tuto chvíli dokončuje práce kolem novinky, protože Google zařadil toto zařízení do známého seznamu Google Play Console. Díky tomu máme k dispozici první prvky výbavy, skutečný snímek telefonu, nebo dokonce uživatelskou příručku.

Výhradně pro nenáročné

Vpředu se objeví displej se základním HD+ rozlišením a selfie kamerka bude umístěna ve „Waterdrop“ výřezu. Uvnitř vyplní místo osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku či 2GB operační paměť RAM. Přesná velikost interního úložiště není momentálně známa, ale je alespoň potvrzen slot pro paměťovou microSD kartu. Každopádně odhadovat můžeme minimálně 32GB interní úložiště pro uživatelská data.

L455DL 2 957x606x L455DL 1 727x310x

Zdroj: GSMArena.com

V zadní části si lze povšimnout dvojice objektivů fotoaparátu bez upřesněného rozlišení, přisvětlovacího LED blesku a také snímače otisků prstů. Zajímavostí je speciálně vyhrazené tlačítko pro vyvolání virtuálního asistenta Google Assistant. Menší zklamání může vyvolat operační systém Android ve starší předinstalované verzi 9.0 Pie. Nakonec výbavu uzavírá vstup pro USB typu C, 3,5mm sluchátkový jack nebo FM rádio.

L455DL 1 625x629x L455DL 3 727x201x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pavel Novak

1. 5. 2020, 22:28

V LG jsou vážně divní. Pokud se něco jmenuje Premiere Pro Plus, tak nějak automaticky bych očekával, že se bude jednat opravdu o superpremiové zařízení s naprosto nekompromisní výbavou… V podání LG je to mizerný šmejd, který nikdo normální nemůže chtít. S uvedenými parametry to utáhne sotva použitý systém…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat