Dotekomanie.cz

Huawei FreeBuds 3i přichází s aktivním potlačením hluku a nízkou cenou

Huawei FreeBuds 3i

Zdroj: Pocketnow

Společnost Huawei představila zbrusu nová bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 3i. Jak již název napovídá, jedná se o odlehčenou verzi Freebuds 3, jež byla oficiálně představena v průběhu minulého roku. Nová (opravdová) bezdrátová sluchátka firmy Huawei se chlubí ergonomickým designem a pružnými silikonovými hroty, které se dodávají ve čtyřech různých velikostech.

Huawei FreeBuds 3i může konkurentům zatopit 

Největším lákadlem u nového odlehčeného modelu je ale podpora aktivního potlačení hluku. To je poměrně překvapivá funkcionalita, neboť se sluchátka prodávají za 110 dolarů, tj. cca 2 800 Kč bez DPH. Přítomností této funkce společnost může velice snadno zatopit konkurenčním značkám, jako je Apple, Sony či Bose. Huawei FreeBuds 3i nabízí dva mikrofony směřující ven a mikrofon směřující dovnitř.

Zdroj: PocketNow

Novinka dokonce dokáže rozpoznat gesta klepnutí a také přichází s funkcí rychlého párování, která po otevření nabíjecího pouzdra odešle upozornění na telefon. Rovněž získáte chytré ovládací prvky, jež automaticky zastaví/obnoví přehrávání hudby, když jsou sluchátka např. vytažena/vložena zpět. 

Zdroj: PocketNow

FreeBuds 3i přicházejí v barvách Carbon Black a Ceramic White. Varianta Ceramic White se bude prodávat od 20. května 2020, zatímco druhá verze později 17. června.

Zdroj: pocketnow.com

Exit mobile version