Dotekomanie.cz

Huawei Band 4 získal podporu SpO2

Huawei Band 4

Zdroj: Gizmochina

Chytrý náramek Huawei Band 4 se na trh dostal v průběhu října loňského roku, přičemž startovací cena činila 28 dolarů, tj. cca 700 Kč bez DPH. Později se za stejnou cenu dostal na indický trh a poté i k nám do ČR. Nyní se chytrý náramek dočkal aktualizace firmwaru, jež přináší podporu SpO2. 

Huawei Band 4 podporuje nově SpO2

Funkce SpO2 má za úkol sledovat hladiny saturace kyslíkem v krevním řečišti. Díky tomu můžete zjistit, jak se vaše tělo přizpůsobuje během tréninku nebo ve vysokých nadmořských výškách. Tato funkce by měla být nyní k dispozici všem uživatelům.

Zdroj: Gizmochina

Co samotný náramek nabízí? Hlavní jednotka disponuje barevným a dotykovým TFT displejem s úhlopříčkou 0,96 palce a rozlišením 160 x 80 pixelů. Zobrazíte na něm najednou celkem až 30 znaků a nepřehlédnete ani jediné kapacitní tlačítko pro ovládání. Kromě snímače tepové frekvence TruSeen 3.5 dokáží hodinky změřit hladinu kyslíku v krvi. O celkovou výdrž se stará 91mAh baterie, u které čínský výrobce slibuje výdrž v rozmezí 7–9 dnů dle používání. 

Nová aktualizace má velikost 5,46 MB, označení firmwaru pak je 1.0.2.96. To ale není vše, co aktualizace přináší. K dispozici je také:

Aktualizace se rozšiřuje ve vlnách, takže může chvíli trvat, než bude k dispozici i u nás v České republice.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version