Huami spouští předprodej Amazfit BIP Lite 1S

Huami spouští předprodej Amazfit BIP Lite 1S
2020-05-06T09:30:50+02:00
• 6. 5. 2020

Zdroj: Xiaomiadictos.com

Nabídka s nositelnými zařízeními se momentálně rozšiřuje o jeden čerstvý přírůstek, o který se tentokrát postarala společnost Huami Technologies. Značka zapadá do širokého portfolia Xiaomi a jejich nejznámější sérií je řada hodinek Amazfit. Novinku můžete v prvních obchodech najít pod názvem Amazfit BIP Lite 1S. Předprodej byl právě spuštěn na domácím trhu s tím, že první kusy začnou expedovat v pátek 8. května.

Téměř bez kompromisů

Strojek ve tvaru čtverce zabírá 1,28palcový displej s rozlišením 176 x 176 pixelů. Chrání jej odolné sklo Gorilla Glass 3 s 2,5D zakřivením a nechybí ani užitečná funkce Always-On. Zvýšená odolnost hodinek je podložena získanou certifikací IP68, takže prachové částice nebo voda do hloubky 5 metrů jim nedělá problém.

Huami Amazfit BIP Lite 1S 1 690x962x Huami Amazfit BIP Lite 1S 2 690x1150x

Zdroj: Gizmochina.com

Článek baterie s kapacitou 200 mAh má sice vydržet až 30 dnů bez nabíjení, ale výdrž klesá s množstvím aktivovaných funkcí. Ostatní výbava zahrnuje barometr, kompas, funkci Bluetooth 4.2 Low Energy, snímač tepové frekvence, technologii NFC pro bezkontaktní placení, modul pro GPS a GLONASS.

Huami Amazfit BIP Lite 1S 2 450x450x Huami Amazfit BIP Lite 1S 1 1110x689x

Zdroj: Xiaomiadictos.com

Kromě standardních funkcí, jako je upozornění na příchozí hovor či možnost zjištění aktuálního počasí, tak zařízení dokáže sledovat 10 různých sportovních aktivit. Nakonec prodejní cena začíná zhruba u hranice 1 400 Kč a k dispozici jsou čtyři barevné varianty (bílá, černá, oranžová, růžová).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat