Honor Tablet V6 nabídne podporu 5G a Wi-Fi 6

Honor Tablet V6 nabídne podporu 5G a Wi-Fi 6
2020-05-18T14:00:54+02:00
• 18. 5. 2020

Zdroj: Gizmochina

13. května společnost Honor odhalila online časovač pro nadcházející konferenci. Na té se dočkáme představení nových produktů, včetně tabletu Honor Tablet V6. Jedná se o vůbec první tablet na světě, který nabídne podporu nejmodernějších mobilních 5G sítí a standardy Wi-Fi 6.

Honor Tablet V6 bude vlajkovou řadou

Tento kousek se pochopitelně také stane vlajkovou řadou v tabletové kategorii čínské společnosti. Ačkoliv Android tablety nejsou na trhu příliš populární, tak jako třeba konkurenční iPady, máme se v případě Honor Tablet V6 na co těšit. 

Jak bylo již v úvodu článku uvedeno, tablet nabídne podporu nejmodernějších 5G sítí, přičemž provozovat bude duální pásmo s nejmodernějšími standardy Wi-Fi 6. Jen díky tomu umožní zařízení lepší stahování a celkovou rychlost sítě v mobilním i Wi-Fi připojení. Zajímavost je tu ještě jedna. 

Honor Tablet V6

Zdroj: Gizmochina

Novinka by totiž měla podle všeho nabídnout i funkci Shadow Follow. V zásadě to znamená, že zařízení dokáže sledovat příkazy pohybu a gest. Jinými slovy byste mohli před fotoaparátem mávat gesty a tablet by na ně reagoval. 

S největší pravděpodobností se dočkáme i procesoru Kirin 820, který bude dodávat HiSilicon. Jedná se o 5G čip od Huawei a zároveň nástupce generace Kirin 810. To je ale vše, co prozatím o chystaném tabletu víme. Více se samozřejmě dozvíme až 18. května, kdy bude nejen tablet oficiálně představen. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat