Dotekomanie.cz

Chytré hodinky co vypadají jako Apple Watch 5 za 500 Kč? Nyní na Cafago.com [sponzorovaný článek]

Apple Watch 4 cafago 1 2000x1125x

Toužíte po chytrých hodinkách ale nemáte na ně v současné době příliš mnoho dostupných financí? Není problém, chytré hodinky nemusí stát tisíce korun a přitom stále můžou vypadat třeba jako Apple Watch. Dnes si jedny takové představíme a na eshopu Cafago.com je můžete nyní v akci koupit dokonce jen za 512 Kč.

Voděodolné chytré hodinky v designu Apple Watch

Hodinky nabízejí pěkný design inspirovaný právě Apple Watch a přitom stojí jen pár stovek. Displej má úhlopříčku 1,54 palce a rozlišení 240 x 240, přičemž se jedná o IPS. Velice potěší vyšší voděodolnost s certifikací IP67. Chytré hodinky nabízejí také měření tepu a dokonce i sledování vašeho spánku, což třeba ani originální Apple Watch neumí.

Tyto chytré hodinky se slevou 54 % za 512 Kč kupujte ZDE 

Zaznamenávat můžete celou řadu sportovních aktivit jako běh, chůze, jízdu na kole, badminton, fotbal nebo i plavání. Samozřejmostí je upozornění na hovory, zprávy a další notifikace. V neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík, stopky a ukáží vám aktuální počasí.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Připojují se přes Bluetooth 4.0, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony.

Pokud vás tyto chytré hodinky F10 zaujaly, můžete si je nyní zakoupit zde se slevou 54 % jen za 512 Kč v obchodě Cafago.com. Dopravu máte zdarma, přičemž doručení je již 7-15 pracovních dní. Na výběr máte také ze tří barev.

Exit mobile version