Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Kids Watch 4 a 4 Pro jsou chytré hodinky pro děti

Xiaomi Mi Kids Watch 4

Zdroj: Fonearena

Čínská společnost Xiaomi oznámila nový produkt pod názvem Xiaomi Mi Kids Watch 4 a Mi Kids Watch 4 Pro. Jak již název napovídá, jedná se o nejnovější chytré hodinky určené dětem. Novinka se pomalu začíná prodávat v Číně, přičemž v následujících dnech/týdnech dorazí i do Evropy. 

Xiaomi Mi Kids Watch 4 a 4 Pro nabízí dva fotoaparáty

Chytré hodinky Mi Kids Watch 4 a 4 Pro se chlubí 1,78palcovým AMOLED displejem či podporou eSIM pro 4G VoLTE. Je zde také přítomný vestavěný GPS modul či přední a zadní fotoaparát, čímž děti mohou uskutečňovat videohovory se svými rodiči či přáteli. Co se ještě displeje týká, nabízí rozlišení 368 x 448 pixelů s hustotou 326PPI a ochranu Corning Gorilla Glass 3. 

Zdroj: Fonearena

Chytré hodinky od Xiaomi jsou kromě toho kompatibilní s operačním systémem Android 4.2 nebo novějším a s iOS 8 nebo novějším. Mi Kids Watch 4 zvládnou běžné funkce, například sledovat aktivitu a spánek. Kromě toho se s nimi děti mohou potopit až do hloubky 20 metrů. Na zadní straně se nachází 5megapixelový fotoaparát, stejný je pak i na přední straně. Reproduktor či mikrofon je samozřejmostí.

Zdroj: Fonearena

Hodinky by dle výrobce měly na jedno nabití vydržet až osm hodin, a to díky implementovanému akumulátoru s kapacitou 920 mAh. Mezi další funkcionality patří 4G VoLTE (přes eSIM), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4,2 LE, GPS + GLONASS + BEIDOU, NFC. 

Zdroj: Fonearena

Mi Kids Watch 4 a 4 Pro se budou prodávat v modré a růžové barvě. Ceny pak startují na 126 dolarech (cca 3 190 Kč bez DPH), přičemž za nejvybavenější model zaplatíte 183 dolarů, v přepočtu asi 4 633 Kč bez DPH. V prodeji budou od 9. dubna v Číně.

Xiaomi Mi Kids Watch 4 specifikace:

Xiaomi Mi Kids Watch 4 Pro specifikace:

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version