Spotify přidává očekávanou funkci pro Apple Watch

Spotify přidává očekávanou funkci pro Apple Watch
2020-04-03T16:30:35+02:00
• 3. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Hudební streamovací služba Spotify nepřestává pracovat na zdokonalováním své mobilní aplikace. Nedávno jsme se dočkali hned několika nových funkcí, včetně přepracovaného rozhraní. Nyní se uživatelé mohou těšit na podporu Siri pro Apple Watch.

Spotify konečně podporuje Siri pro Apple Watch 

Když Apple loni na podzim vydal finální verzi operačního systému iOS 13, společnost Spotify záhy přinesla aktualizaci integrující Siri. Díky tomu mohli předplatitelé používat vyhledávání skladeb prostřednictvím Siri, a to jak na iPhonu či iPadu, tak také na AirPods, CarPlay a HomePodu. Jeden produkt ale přeci jen chyběl. 

Spotify

Zdroj: 9to5mac

A právě ten se nyní k podporovaným produktům připojí. Konkrétně jde o Apple Watch s operačním systémem watchOS 6. Ačkoliv Spotify v rove 2018 vydala svou aplikaci pro chytré hodinky s logem nakousnutého jablka, opravdu velmi zaostávala za nativní aplikací od Applu. Nebyly zde klíčové funkce, jako je streamování hudby přímo z hodinek, offline přehrávání a podpora pro Siri.

Společnost nyní vydala podporu pro Siri, která je dostupná pouze pro watchOS 6. Podpora je přítomna v aplikaci Spotify ve verzi 8.5.52, jenž si můžete stáhnout zdarma z App Store. V praxi tak budete moci jednoduše říci „Hey Siri, play my favorite music“. Na základě této fráze vám hodinky spustí vaši oblíbenou hudbu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat