Dotekomanie.cz

Sonos představil vlastní streamovací radio službu

Sonos

Zdroj: TheVerge

Sonos se vždy snažil tvářit jako neutrální prostředním mezi streamovacími službami. Společnost ale zřejmě své plány přehodnotila a chystá se učinit velký krok. SonosRadio je nová bezplatná streamovací služba, která byla představena v rámci aktualizace softwaru, jež je dostupná všem uživatelům.

Sonos přináší nové řešení

SonosRadio bude předinstalovanou možností v aplikaci Sonos, což může být zajímavou alternativou pro konkurenční služby Apple Music a Spotify. Podle slov společnosti jde ale pouze o začátek, protože Sonos pracuje na dalších službách. Ty mají poskytnout zákazníkům lepší zážitek a poskytnout partnerům vyzdvihnout jejich nejlepší obsah. 

Zdroj: TheVerge

Nová služba SonosRadio představuje holistický a soudržný způsob prozkoumávání rádia, přičemž sdružuje více než 60 000 stanic od více streamovacích partnerů. Mezi tyto partnery patří například TuneIn a iHeartRadio. V sekci Local Radio budete moci snadno si vybrat vaši oblíbenou místní stanici, sportovní rozhovory, zprávy a další. 

Druhou mnohem zajímavější novinkou je Sonos Sound System. Jde vlastně o konkurenci pro Apple Beats 1. Těšit se tak můžeme na stanici kompletně bez reklam. Nová služba se pomalu a jistě rozšiřuje na všechny trhy. 

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version