Sonos představil vlastní streamovací radio službu

Sonos představil vlastní streamovací radio službu
2020-04-23T13:30:35+02:00
• 23. 4. 2020

Zdroj: TheVerge

Sonos se vždy snažil tvářit jako neutrální prostředním mezi streamovacími službami. Společnost ale zřejmě své plány přehodnotila a chystá se učinit velký krok. SonosRadio je nová bezplatná streamovací služba, která byla představena v rámci aktualizace softwaru, jež je dostupná všem uživatelům.

Sonos přináší nové řešení

SonosRadio bude předinstalovanou možností v aplikaci Sonos, což může být zajímavou alternativou pro konkurenční služby Apple Music a Spotify. Podle slov společnosti jde ale pouze o začátek, protože Sonos pracuje na dalších službách. Ty mají poskytnout zákazníkům lepší zážitek a poskytnout partnerům vyzdvihnout jejich nejlepší obsah. 

Sonos

Zdroj: TheVerge

Nová služba SonosRadio představuje holistický a soudržný způsob prozkoumávání rádia, přičemž sdružuje více než 60 000 stanic od více streamovacích partnerů. Mezi tyto partnery patří například TuneIn a iHeartRadio. V sekci Local Radio budete moci snadno si vybrat vaši oblíbenou místní stanici, sportovní rozhovory, zprávy a další. 

Druhou mnohem zajímavější novinkou je Sonos Sound System. Jde vlastně o konkurenci pro Apple Beats 1. Těšit se tak můžeme na stanici kompletně bez reklam. Nová služba se pomalu a jistě rozšiřuje na všechny trhy. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat