Snapchat umožňuje sdílet Stories s dalšími aplikacemi

Snapchat umožňuje sdílet Stories s dalšími aplikacemi
2020-04-03T15:00:58+02:00
• 3. 4. 2020

Zdroj: Snapchat

Sociální síť Snapchat se konečně rozhodla otevřít svou funkci Stories i dalším aplikacím. Zhruba před rokem společnost představila novinku v podobě App Stories, která je nyní je otevřena aplikacím třetím stranám. Co to v praxi bude znamenat?

Snapchat rozšiřuje svou funkcionalitu

Jak bylo již v úvodu řečeno, Snapchat se otevírá aplikacím třetích stran. Jednoduše řečeno to bude znamenat, že aplikace třetích stran budou moci zveřejňovat příběhy vytvořené v aplikaci Snapchat. Aplikace App Stories je tak nyní k dispozici ve čtyřech aplikacích – Triller, Sauad, Hily, a Octi.

Snapchat

Zdroj: Engadget

Díky této novince mohou uživatelé Snapchatu, kteří taktéž používají aplikace podporující App Stories, propojit své účty a sdílet příspěvky Stories přímo ze Snapchatu s ostatními aplikacemi. Samotné příběhy (Stories) nabídnou stejné funkce, jako doposud. Ovšem každá aplikace s nimi může pracovat lehce odlišně. Vývojáři aplikací třetích stran se pak mohou sami rozhodnout, zda budou příspěvky zveřejňovat sedm dní nebo standardních 24 hodin. 

Například aplikace Trill, což je hudební aplikace, umožní svým uživatelům prohlížet příběhy od svých přátel a umělců, které sledují. V budoucnu by se pak funkcionalita měla dostat i na další aplikace třetích stran. Novinka by měla být již nyní k dispozici ve zmíněných aplikacích. Pokud k vám funkcionalita ještě nedorazila, zkuste se podívat, zda nemáte v Obchodě Play či App Storu aktualizaci.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat