Samsung Galaxy Fold 2 a Note 20 mají být představeny na začátku srpna aktualizováno

Samsung Galaxy Fold 2 a Note 20 mají být představeny na začátku srpna [aktualizováno]
2020-06-08T11:34:43+02:00
• 8. 6. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Aktualizováno 8. 6.

Původní spekulace se ukazují čím dál tím pravdivější. Nejnovější zprávy ze zákulisí přímo z domoviny výrobce hovoří o představení na začátku srpna, konkrétně již 5. srpna. Tento den má být představen právě model Note 20 a Fold 2. Dočkat se pak můžeme i nových chytrých hodinek Galaxy Watch 3. Celá tisková konference Unpacked má být pak online.

Původní článek 11. 4.

Zatímco dnes a denně slýcháme zprávy, jak koronovirus a pandemie nemoci COVID-19 ovlivňuje také mobilní trh, tak Samsungu se to nemá nijak dotknout. Připravované modely Samsung Galaxy Fold 2 a Galaxy Note 20 mají být dle tradice představeny v srpnu letošního roku.

Galaxy Fold 2 a Note 20 na konci léta

Poslední zprávy z Jižní Koreji hovoří o tom, že nemá dojít k žádnému zpoždění řady Note 20 a také nástupce ohebného telefonu Galaxy Fold. K představení tak má dojít dle původního plánu v srpnu letošního roku. Zatím není ale jasné, zda bude představení pouze online, nebo bude výrobce pořádat akci fyzicky pro novináře.

Ačkoliv je představení ještě docela daleko, jiní výrobci jsou pandemií již ovlivněni, a to plánují modely představit ještě později. Například Apple své iPhony pravidelně představuje v září a ten samý měsíc jdou do prodeje. Letos ale prý kvůli pandemii mají jít do prodeje později, možná až v listopadu.

Koncept Galaxy Fold 2; zdroj: Twitter @BenGeskin

Samsung Galaxy Fold 2 má dle spekulací nabídnou větší vnější displej s kapkovitým výřezem a naopak uvnitř má přijít o výřez. Má také podporovat stylus S-pen. Nový Galaxy Note 20 pak pravděpodobně přijme fotoaparáty a velký modul z řady S20.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Hakus von Tyros

11. 4. 2020, 17:41

Úžasné.
A o tom rozhodl kdo ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat