Geekbench vyzkoušel Galaxy A21s

Geekbench vyzkoušel Galaxy A21s
2020-04-04T18:00:17+02:00
• 4. 4. 2020

Zdroj: ZDnet.com

Benchmarková platforma Geekbench měla možnost vyzkoušet chystanou mobilní novinku od společnosti Samsung, která se v současné době skrývá pod kódovým označením SM-A217F. Telefon v konečném výsledku ponese název Galaxy A21s. Navíc jihokorejský výrobce vedle něj finišuje s druhým modelem Galaxy A21 (2020), který je známý pod označením SM-A215U. Již nejbližší dny pravděpodobně přinesou větší rozšíření dnešních specifikací.

Směr střední třída

O velkou pozornost si říká zatím neznámý procesor Exynos 850 z vlastní dílny, u něhož bylo detekováno celkem 8 jader běžící pod taktovací frekvencí 2,0 GHz. Přesnější informace kolem typu samotných jader nebo grafického čipu nejsou bohužel součástí zveřejněného výpisu.

SM A217F 667x684x

Zdroj: Sammobile.com

Hardwarová část by měla dále zahrnovat operační paměť RAM o velikosti 3 GB, kterou může doprovázet alespoň 32GB či 64GB interní úložiště. Seznam uzavírá operační systém Android v nejnovější verzi, k němuž nepochybně připojí vlastní uživatelské rozhraní One UI.

Z dřívější doby lze ještě přidat 5 000mAh článek baterie, 2MPx macro snímač v zadní části a až čtyři barevná provedení (bílé, černé, červené, modré). Závěrem můžeme dodat, že rozhodně půjde o cenově dostupného zástupce, takže by se mohl s cenovkou vlézt do 5 000 Kč.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat