Dotekomanie.cz

Netflix nově umožňuje uzamknout displej pro nechtěné dotyky

Netflix

Zdroj: 9to5google

Už jste někdy sledovali televizní pořad nebo film na svém mobilním telefonu a omylem jste se dotkli displeje, čímž došlo k zastavení přehrávání nebo jste se posunuli na časové ose? Pokud ano, budete nyní velmi příjemně překvapení. Společnost Netflix do své Android aplikace přidal nové tlačítko v podobě zámku displeje.

Netflix nabízí užitečnou novinku

Díky této nové funkci byste se měli během přehrávání vyhnout nechtěným dotykům, které by způsobily zastavení přehrávání a podobně. Po nainstalování aktualizace se nové tlačítko objeví v části, ve které se nachází možnosti pro epizody, titulky a další.

Zdroj: 9to5google

Stisknutím tohoto nového tlačítka odeberete celé uživatelské rozhraní aplikace Netflix. Nebudete tak mít přístup k přehrávacímu panelu a ani časové ose. K dispozici tak budete mít pouze ikonu zámku. Budete-li chtít opět panely zpřístupnit, jednoduše dvakrát poklepejte na ikonu zámku. Následně se vám zobrazí celé uživatelské rozhraní a budete jej moci používat jako doposud. 

Tato funkce by měla být v současnosti k dispozici všem uživatelům operačního systému Android. Aktuálně není novinka zpřístupněna pro iOS.

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version