Netflix nově umožňuje uzamknout displej pro nechtěné dotyky

Netflix nově umožňuje uzamknout displej pro nechtěné dotyky
2020-04-23T22:58:03+02:00
• 24. 4. 2020

Zdroj: 9to5google

Už jste někdy sledovali televizní pořad nebo film na svém mobilním telefonu a omylem jste se dotkli displeje, čímž došlo k zastavení přehrávání nebo jste se posunuli na časové ose? Pokud ano, budete nyní velmi příjemně překvapení. Společnost Netflix do své Android aplikace přidal nové tlačítko v podobě zámku displeje.

Netflix nabízí užitečnou novinku

Díky této nové funkci byste se měli během přehrávání vyhnout nechtěným dotykům, které by způsobily zastavení přehrávání a podobně. Po nainstalování aktualizace se nové tlačítko objeví v části, ve které se nachází možnosti pro epizody, titulky a další.

Netflix

Zdroj: 9to5google

Stisknutím tohoto nového tlačítka odeberete celé uživatelské rozhraní aplikace Netflix. Nebudete tak mít přístup k přehrávacímu panelu a ani časové ose. K dispozici tak budete mít pouze ikonu zámku. Budete-li chtít opět panely zpřístupnit, jednoduše dvakrát poklepejte na ikonu zámku. Následně se vám zobrazí celé uživatelské rozhraní a budete jej moci používat jako doposud. 

Tato funkce by měla být v současnosti k dispozici všem uživatelům operačního systému Android. Aktuálně není novinka zpřístupněna pro iOS.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat