Dotekomanie.cz

Huawei AI Speaker 2 představen – nový design za stejnou cenu

Huawei AI Speaker 2

Zdroj: Gizmochina

Čínský technologický gigant právě uvedl na trh nový reproduktor Huawei AI Speaker 2, který nahrazuje model z října 2018. Novější model přichází s přepracovaným designem a díky vestavěné baterii je i přenositelný. Cena přitom byla zachována. 

Huawei AI Speaker 2 přináší velké změny, ale stejnou cenu

Stejně jako jeho předchůdce je i reproduktor Huawei AI Speaker 2 vybaven vlastním virtuálním asistentem Xiaoyi. Jedná se ale o jiného asistenta, než který byl nově představený v EMUI 10.1. Novinka je vybavena také technologií Huawei Sound, na které firma spolupracovala s Dynaudio. K dispozici je hlavní 10W reproduktor a dvě basové jednotky. Jedná se tedy o 1.2 audio systém, ovšem reproduktor podporuje i 5.1 systém. 

Zdroj: Gizmochina

Nový model je vybaven čtyřmi dotykovými klávesy pro zvýšení/snížení hlasitosti, ztlumení a multi-funkce. Reproduktor podporuje připojení 2,4GHz Wi-Fi, Bluetooth 4.2 a NFC. Umístěny jsou ze také čtyři mikrofony pro jasné zachycení mluveného slova od uživatele. 

Zdroj: Gizmochina

Reproduktor je vybaven čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz. Konstrukční rozměry činí 56 mm x 110 mm a váží 580 gramů. S vestavěnou baterií pak váží 650 gramů. Plně nabitá baterie pak vydrží zhruba pět hodin přehrávání při střední hlasitosti. 

Zdroj: Gizmochina

Pokud jde o design, reproduktor má v horní části LED prsten pro různé indikace. Novinka od Huawei je v prodeji ve dvou barevných variantách – Space Black a Nebula White. Společnost Huawei novinku představila společně s modely Nova 7. Cena reproduktoru činí 56 dolarů, tj. cca 1 373 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version