Huawei AI Speaker 2 představen – nový design za stejnou cenu

Huawei AI Speaker 2 představen – nový design za stejnou cenu
2020-04-26T13:30:38+02:00
• 26. 4. 2020

Zdroj: Gizmochina

Čínský technologický gigant právě uvedl na trh nový reproduktor Huawei AI Speaker 2, který nahrazuje model z října 2018. Novější model přichází s přepracovaným designem a díky vestavěné baterii je i přenositelný. Cena přitom byla zachována. 

Huawei AI Speaker 2 přináší velké změny, ale stejnou cenu

Stejně jako jeho předchůdce je i reproduktor Huawei AI Speaker 2 vybaven vlastním virtuálním asistentem Xiaoyi. Jedná se ale o jiného asistenta, než který byl nově představený v EMUI 10.1. Novinka je vybavena také technologií Huawei Sound, na které firma spolupracovala s Dynaudio. K dispozici je hlavní 10W reproduktor a dvě basové jednotky. Jedná se tedy o 1.2 audio systém, ovšem reproduktor podporuje i 5.1 systém. 

Huawei AI Speaker 2 Huawei AI Speaker 2

Zdroj: Gizmochina

Nový model je vybaven čtyřmi dotykovými klávesy pro zvýšení/snížení hlasitosti, ztlumení a multi-funkce. Reproduktor podporuje připojení 2,4GHz Wi-Fi, Bluetooth 4.2 a NFC. Umístěny jsou ze také čtyři mikrofony pro jasné zachycení mluveného slova od uživatele. 

Huawei AI Speaker 2 Huawei AI Speaker 2

Zdroj: Gizmochina

Reproduktor je vybaven čtyřjádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz. Konstrukční rozměry činí 56 mm x 110 mm a váží 580 gramů. S vestavěnou baterií pak váží 650 gramů. Plně nabitá baterie pak vydrží zhruba pět hodin přehrávání při střední hlasitosti. 

Huawei AI Speaker 2

Zdroj: Gizmochina

Pokud jde o design, reproduktor má v horní části LED prsten pro různé indikace. Novinka od Huawei je v prodeji ve dvou barevných variantách – Space Black a Nebula White. Společnost Huawei novinku představila společně s modely Nova 7. Cena reproduktoru činí 56 dolarů, tj. cca 1 373 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat