Dotekomanie.cz

Honor odhalí novinky pro Česko a Slovensko již 29. dubna

pic sec 01 bg pc 1450x815x

Zdroj: Honor

Společnost Honor chystá pro Českou a Slovenskou republiku uvedení novinek na trh, ale nebude se jednat o nějak neznámé produkty. Celá akce bude probíhat v online podobě na své Facebook stránce HONOR CZ/SK 29. dubna v 17:00.

Honor novinky pro Česko a Slovensko

Tentokrát se bude jednat o trochu netradiční akci, jelikož se nedočkáme nového mobilního telefonu, ale rovnou představení notebooku HONOR MagicBook 14 a HONOR MagicBook 15. Kromě toho společnost uvede také bezdrátová sluchátka HONOR MagicEarbuds. O obou produktech jsme již slyšeli od Honoru v únoru tohoto roku, ale samotná dostupnost bude až nyní. V tuto chvíli chystáme recenze na oba produkty, tedy jak notebook, tak i samotná sluchátka.

Zdroj: Honor

Celá akce se bude vysílat živě, přičemž ji bude moderovat Mikoláš Tuček. Jako hosté budou Men T (Jan Macák) a GeekBoy. Navíc si Honor přichystal soutěž pro samotné diváky a nejrůznější odměny.

Kromě toho se Honor zaměří také na jedno další téma. Honor chce představit svou vizi, že se nejedná jen o značku mobilů, ale rovnou o společnost nabízející nejrůznější produkty a chytrá řešení, zejména pro domácnosti. Tato kategorie dostala označení HONOR Smart Life.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version