Dotekomanie.cz

Garmin Quatrix 6 Marine cílí nejen na rybáře

Společnost Garmin se na trhu proslavila hlavně díky svým GPS a fitness trackerům. Nyní se výrobce rozhodl představit Garmin Quatrix 6 Marine, tedy další zajímavé chytré hodinky, které tlačí důraz na zdraví. 

Garmin Quatrix 6 Marine nabízí zajímavé funkce

Poslední hodinky, které firma představila, byly luxusní Garmin MARQ. Ty byly poprvé světu ukázány v prosinci loňského roku. Garmin však nyní představil Garmin Quatix 6 Marine, který má nabídnout komplexnější konektivitu a hlavně větší displej. 

Tyto hodinky budou zřejmě ideální pro ty, kteří milují vodu a podle toho vedou svůj aktivní životní styl. Pokud tedy patříte mezi vodní sportovce, Quatix 6 bude pro vás naprosto ideálním partnerem. Hodinky se ale hodí i ostatním sportovcům. Specifikum těchto hodinek jsou ale vodní aktivity, se kterými vám mohou pomoci. Konkrétně jde o plachtění, plavbu, plavbu lodí a rybaření. 

Zdroj: Android Community

Hodinky jsou také kompatibilní i s některou námořní elektronikou. Kromě toho zvládnou ovládat Fusion-Link, autopilota, asistenci při plachtění a streamování dat. Zařízení je také vždy zapnuté, takže můžete mít rychlý a snadný přístup k různým informacím od rychlosti větru až po teploty a další. 

Garmin Quatrix 6 jsou vybaveny 1,3palcovým displejem a 14denní výdrží baterie. Plavat s nimi můžete až do hloubky 100 metrů. Jako většina dalších hodinek zvládnou i tyto sledovat srdeční frekvenci, spánek, stres a další. Hodinky jsou v prodeji v titanové a nerezové verzi. Ceny pak startují na 699,99 dolarech (cca 18 000 Kč bez DPH). 

Zdroj: androidcommunity.com

Exit mobile version