Garmin Quatrix 6 Marine cílí nejen na rybáře

Garmin Quatrix 6 Marine cílí nejen na rybáře
2020-04-04T09:40:46+02:00
• 4. 4. 2020

Zdroj: Android Community

Společnost Garmin se na trhu proslavila hlavně díky svým GPS a fitness trackerům. Nyní se výrobce rozhodl představit Garmin Quatrix 6 Marine, tedy další zajímavé chytré hodinky, které tlačí důraz na zdraví. 

Garmin Quatrix 6 Marine nabízí zajímavé funkce

Poslední hodinky, které firma představila, byly luxusní Garmin MARQ. Ty byly poprvé světu ukázány v prosinci loňského roku. Garmin však nyní představil Garmin Quatix 6 Marine, který má nabídnout komplexnější konektivitu a hlavně větší displej. 

Tyto hodinky budou zřejmě ideální pro ty, kteří milují vodu a podle toho vedou svůj aktivní životní styl. Pokud tedy patříte mezi vodní sportovce, Quatix 6 bude pro vás naprosto ideálním partnerem. Hodinky se ale hodí i ostatním sportovcům. Specifikum těchto hodinek jsou ale vodní aktivity, se kterými vám mohou pomoci. Konkrétně jde o plachtění, plavbu, plavbu lodí a rybaření. 

Garmin Quatrix 6 Marine

Zdroj: Android Community

Hodinky jsou také kompatibilní i s některou námořní elektronikou. Kromě toho zvládnou ovládat Fusion-Link, autopilota, asistenci při plachtění a streamování dat. Zařízení je také vždy zapnuté, takže můžete mít rychlý a snadný přístup k různým informacím od rychlosti větru až po teploty a další. 

Garmin Quatrix 6 jsou vybaveny 1,3palcovým displejem a 14denní výdrží baterie. Plavat s nimi můžete až do hloubky 100 metrů. Jako většina dalších hodinek zvládnou i tyto sledovat srdeční frekvenci, spánek, stres a další. Hodinky jsou v prodeji v titanové a nerezové verzi. Ceny pak startují na 699,99 dolarech (cca 18 000 Kč bez DPH). 

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat