Dotekomanie.cz

Apple začal prodávat Magic Keyboard, začíná na 8 890 Kč

Magic Keyboard

Zdroj: Apple

Společnost Apple v den představení nového iPhone SE také uvedla novou klávesnici Magic Keyboard pro iPad Pro. Samozřejmě i v tomto případě šlo o představení prostřednictvím tiskové zprávy. 

Magic Keyboard pro iPad Pro v prodeji, co umí?

Právě novou klávesnici pod názvem Magic Keyboard pro iPad Pro si nyní můžete zakoupit na oficiálních stránkách společnosti Apple. V průběhu příštího týdne pak bude firma objednávky dodávat zákazníkům. Dříve Apple prohlásil, že klávesnice bude v prodeji až v průběhu května, takže dřívější spuštění prodeje je příjemnou zprávou. 

Zdroj: MacRumors

Magic Keyboard, kterou je nyní možné dokoupit, nabízí zcela nový design. iPad Pro se v ní tak trochu „vznáší“ díky magnetům a navíc má touchpad. S tím souvisí nová verze iPadOS 13.4, která přináší rozšířenou podporu právě pro kurzor a další gesta na touchpadu. Nabíjí se pak nyní přes USB-C a je kompatibilní i se starším iPadem Pro 2018.

Jednotlivé klávesy jsou plně podsvícené, a když je iPad Pro v klávesnici uzavřen, mikrofony se automaticky odpojí, čímž se zabrání možnému odposlouchávání. 

Nový iPad Pro 2020 je dostupný opět ve dvou úhlopříčkách, a to 11 palců a 12,9 palců. Menší verze začíná na 22 990 Kč, větší pak 28 990 Kč. Dostupný je ve dvou barvách – šedé a stříbrné. Úložiště je ve velikostech od 128 GB do 1 TB. Nejdražší verze s podporou dat, 12,9 palců, a 1 TB stojí dokonce 48 490 Kč. Naopak klávesnici Magic Keyboard si můžete dokoupit od 8 890 Kč vč. DPH. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version