Apple začal prodávat Magic Keyboard, začíná na 8 890 Kč

Apple začal prodávat Magic Keyboard, začíná na 8 890 Kč
2020-04-17T11:30:33+02:00
• 17. 4. 2020

Zdroj: Apple

Společnost Apple v den představení nového iPhone SE také uvedla novou klávesnici Magic Keyboard pro iPad Pro. Samozřejmě i v tomto případě šlo o představení prostřednictvím tiskové zprávy. 

Magic Keyboard pro iPad Pro v prodeji, co umí?

Právě novou klávesnici pod názvem Magic Keyboard pro iPad Pro si nyní můžete zakoupit na oficiálních stránkách společnosti Apple. V průběhu příštího týdne pak bude firma objednávky dodávat zákazníkům. Dříve Apple prohlásil, že klávesnice bude v prodeji až v průběhu května, takže dřívější spuštění prodeje je příjemnou zprávou. 

Magic Keyboard

Zdroj: MacRumors

Magic Keyboard, kterou je nyní možné dokoupit, nabízí zcela nový design. iPad Pro se v ní tak trochu „vznáší“ díky magnetům a navíc má touchpad. S tím souvisí nová verze iPadOS 13.4, která přináší rozšířenou podporu právě pro kurzor a další gesta na touchpadu. Nabíjí se pak nyní přes USB-C a je kompatibilní i se starším iPadem Pro 2018.

Jednotlivé klávesy jsou plně podsvícené, a když je iPad Pro v klávesnici uzavřen, mikrofony se automaticky odpojí, čímž se zabrání možnému odposlouchávání. 

Nový iPad Pro 2020 je dostupný opět ve dvou úhlopříčkách, a to 11 palců a 12,9 palců. Menší verze začíná na 22 990 Kč, větší pak 28 990 Kč. Dostupný je ve dvou barvách – šedé a stříbrné. Úložiště je ve velikostech od 128 GB do 1 TB. Nejdražší verze s podporou dat, 12,9 palců, a 1 TB stojí dokonce 48 490 Kč. Naopak klávesnici Magic Keyboard si můžete dokoupit od 8 890 Kč vč. DPH. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat