Dotekomanie.cz

Apple vydal první betu watchOS 6.2.5

watchOS 6.2.5

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple nedávno vydala první beta verzi připravovaného operačního systému watchOS 6.2.5, který bude určen chytrým hodinkám Apple Watch. Na co se můžeme těšit?

watchOS 6.2.5 v přípravách

Pokud patříte mezi registrované vývojáře, můžete si samozřejmě novou beta verzi stáhnout prostřednictvím Apple Developer Center, případně ji stáhněte jako OTA (over-the-air) aktualizaci. Nicméně, nově připravovaný operační systém watchOS 6.2.5 se zaměřuje hlavně na opravy současných chyb a vylepšení výkonu.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Od takto drobných aktualizací nelze očekávat velké funkcionality. Apple by ale kromě tohoto instalačního balíčku měl připravovat také watchOS 6.2.1, který by se měl k uživatelům dostat již tento týden, případně začátkem příštího týdne. 

Apple kromě této novinky zahájil proces testování beta verze iOS 13.4.5, a to po necelém týdnu od vydání finálního iOS 13.4. I v tomto případě se ale bude jednat o drobnou aktualizaci. Přinese totiž opravy chyb a vylepšenou stabilitu systému. Společnost samozřejmě vydala také první betu iPadOS 13.4.5, macOS Catalina 10.15.5 a tvOS 13.4.5. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version