Apple vydal první betu watchOS 6.2.5

Apple vydal první betu watchOS 6.2.5
2020-04-03T13:30:35+02:00
• 3. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple nedávno vydala první beta verzi připravovaného operačního systému watchOS 6.2.5, který bude určen chytrým hodinkám Apple Watch. Na co se můžeme těšit?

watchOS 6.2.5 v přípravách

Pokud patříte mezi registrované vývojáře, můžete si samozřejmě novou beta verzi stáhnout prostřednictvím Apple Developer Center, případně ji stáhněte jako OTA (over-the-air) aktualizaci. Nicméně, nově připravovaný operační systém watchOS 6.2.5 se zaměřuje hlavně na opravy současných chyb a vylepšení výkonu.

Apple Watch 4 3 5297x2980x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Od takto drobných aktualizací nelze očekávat velké funkcionality. Apple by ale kromě tohoto instalačního balíčku měl připravovat také watchOS 6.2.1, který by se měl k uživatelům dostat již tento týden, případně začátkem příštího týdne. 

Apple kromě této novinky zahájil proces testování beta verze iOS 13.4.5, a to po necelém týdnu od vydání finálního iOS 13.4. I v tomto případě se ale bude jednat o drobnou aktualizaci. Přinese totiž opravy chyb a vylepšenou stabilitu systému. Společnost samozřejmě vydala také první betu iPadOS 13.4.5, macOS Catalina 10.15.5 a tvOS 13.4.5. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat